18 octombrie 2024

Ninja Creami Deluxe NC501EU este un aparat 11 in 1 foarte versatil ce va permite sa creati o multime de deserturi delicioase si racoroase. Presupune un mod de funcitonare destul de intuitiv, insa despre toate acestea vom discuta in continuare.

10.0 TOTAL SCORE

Pareri pe scurt: Ninja Creami Deluxe NC501EU

Citeste mai multe informatii!

Aparatul 11 in 1 pentru inghetata Ninja Creami Deluxe NC501EU este un model versatil care va ajuta sa preparati simplu si rapid o gama variata de deserturi si bauturi racoritoare.


Raport calitate-pret 10
Functii 10
Rezistenta 10
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Gama variata de programe
  • Usor de folosit
  • Usor de curatat
CONS
  • Nu am identificat

Functii si Performante

Aparatul 11 in 1 Ninja Creami Deluxe NC501EU va permite sa preparati foarte usor inghetata, sorbet, gelato si mi-in-uri delicioase, precum si slushies, frappes, iaurt inghetat sau bauturi reci. Tehnologia avansata CREAMify va ajuta sa preparati deserturi absolut delicioase, cu un continut redus de zahar, fara lactoza si chiar retete vegane.

Aparatul dispune de patru functii si anume: Slushi, Frozen Drink, Frappe si Frozen Yogurt. Acestea va permit sa obtineti un continut delicios potrivit pentru orice ocazie, dar si preferinta.

Un alt avantaj al acestui model face referire la capacitatea sa cu 50% mai mare spre deosebire de modelele anterioare. Recipiente noi, mai mari, va permit sa preparati mai multa inghetata fiind ideal pentr uintreaga familie. In plus, puteti crea trei arome diferite simultan adaptandu-se gusturilor fiecarui membru.

De asemenea, Ninja Creami Deluxe NC501EU asigura si o flexibilitate foarte buna putand transforma o baza congelata in doua arome distincte, procesand partea superioara si pastrand restul pentru mai tarziu. Functia de re-filare va ajuta sa obtineti texturi mai cremoase si mai fine pentru deserturi, in timp ce functia Mix-In va permite sa adaugati fructe, nuci, bomboane si alte ingrediente pentru obtinerea unor combinatii unice si delicioase.

Aparatul este foarte usor de folosit, procesul desfasurandu-se in patru pasi simpli: pregatirea bazei, congelarea timp de 24 de ore, procesarea si savurarea. Cronometrul cu numaratoare inversa va arata cat timp mai aveti de asteptat, iar functia de reinvartire va permite sa pastrati desertul pentru mai tarziu.

Mai mult decat atat, si curatarea aparautlui este foarte usoara. Recipientul, capacul si paleta pot fi adaugate chiar si in masina de spalat vase.

Tehnologia CREAMify cu motoarele duale aplica presiune si roteste paleta pentru a felia fin particulele de gheata, transformandu-le in deliciile preferate rapid. Astfel, ficare desert va fi perfect texturat si delicios fie ca vorbim despre un frabbe dens sau un iaurt inghetat cremos.

Aparatul Ninja Creami Deluxe NC501EU include 10 programe presetate, dar si 4 programe suplimentare: Fronzen Drink, Slushi, Frappe si Frozen Yogurt. Aceste programe va permit sa experimentati si sa va bucurati de o gama variata de deserturi si bauturi congelate, cu o simpla atingere de buton. Astfel puteti prepara inghetata dupa reteta proprie, gelato, sobert care transforma fructele proaspete sau conservate simplu si rapid, iaurt inghetate, milkshake, frozen drink, slushi si frappe.

Aparatul vine la pachet cu o paleta, doua tuburi de inghetata de 709 ml, doua capace de tuburi de inghetata, bol exterior si capac exterior.

Vezi oferta de pret

Concluzii si Pareri

Aparatul 11 in 1 pentru inghetata Ninja Creami Deluxe NC501EU poate fi o alegere excelenta pentru cei care doresc sa isi preparare deserturi si bauturi racoritoare simplu si rapid la ei acasa. Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si confirma ca aparatul functioneaza excelent, face tot ceea ce promite. Este usor de folosit, extrem de practic si de util, exact ceea ce cautau. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este foarte bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *